The Curbmachine


Bekijk hier binnen 1 minuut

Curb Machine

Deze compacte, hydraulische bestuurde en zeer wendbare Curbmachine is in staat om met behulp van sensoren snel ter plaatse in het werk gestorte banden te maken. Cimitec beschikt daarvoor over een groot assortiment mallen. Deze mallen kunnen in opdracht ontworpen worden.
Door de flexibiliteit van de machine, zowel qua wendbaarheid als gewicht, is deze eenvoudig te transporteren.
De Curbmachine kan ook voor kleinere projecten worden ingezet door heel Nederland.

Afbeeldingen Curbmachine

 

Projecten curbmachine

Centrale As, aanbrengen gestorte rotonde- en geleidebanden ten behoeve van kruisingen en rotonden langs het gehele tracé van de Centrale As tussen Garijp en Dokkum. Als rammelstrook van de rotondes, en verharding in de middengeleiders is door Cimitec creteprint aangebracht.

Cijfers
Lengte rotonde en geide band  1.770 m1
Oppervlakte creteprint 2.098 m2

Opdrachtgever
Wegenbouwmaatschappij J.Heijmans BV / HaarsmaWegeen Haarsma

Drachten, aanbrengen gestorte geleideband en creteprint voor de reconstructie van rotondes en middengeleiders aansluiting N31- N369

Cijfers
Oppervlakte creteprint 800 m2
Lengte rotonde en geide band  470 m1

Opdrachtgever
Bam Wegen BV

Nijmegen, aanbrengen gestorte geleideband als kantopsluiting van bestrating. Aanbrengen van betonbanden afm 300x 350mm kleur antraciet als alternatief voor een natuursteenband van Belgisch hardsteen

Cijfers
Lengte 360 m

Opdrachtgever
Dusseldorp

Wolvega, aanbrengen diverse  betonbanden  ten behoeve van de aansluiting A32 – N351. Aanbrengen van een rotonde- en geleidebanden met creteprint als rammelstrook van de rotonde en verharding van de middengeleiders.

Cijfers
Oppervlakte creteprint 320 m2
Lengte getrokken band 250 m1

Opdrachtgever
Roefofs Wegenbouw BV

Zwaagwesteinde, aanbrengen van een in het werk gestorte molgoot van 50 cm breed voor het afvoeren van regenwater van een skeelerbaan.

Cijfers
Lengte 250 m

Opdrachtgever
Oosterhof-Holman infra BV