Vloeistofdichte vloeren


Door jarenlange ervaring is Cimitec in staat tot het aanleggen en renoveren van al uw vloeren.

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Vloeistofdichte vloeren

Cimitec Infra & Milieu is al vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van Kiwa gecertificeerde vloeistofdichte beton- en elementvloeren conform de BRL SIKB 7700 protocollen.
(7701,elementen,  7702, gestort beton en 7711, vloeistofdichte voegafdichtingen). Voor een nieuw aangelegde voorziening verstrekt Cimitec bij oplevering een bewijs van aanleg onder certificaat (BAOC) en voor het herstel onder certificaat een bewijs van herstel onder certificaat (BHOC).

Indien nodig regelen wij een onafhankelijke beoordeling conform de CUR aanbeveling 44, voor bestaande vloeren die moeten worden voorzien van een verklaring vloeistofdichte voorziening (VVV-verklaring). Eventuele gebreken worden conform de geldende BRL’s en CUR aanbeveling 65 hersteld.

De steeds strengere en uitgebreide milieu eisen met de daaruit voortvloeiende regelgeving leiden tot een voortgaande ontwikkeling op het gebied van vloeistofdichte en chemisch resistente vloeren. Cimitec is bij uitstek geschikt om gedegen advies te geven voor het vervaardigen of herstellen van vloeren die vloeistofdicht dienen te zijn. Door goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen bieden wij oplossingen voor o.a. tankstations, wegtransportbedrijven, openbaar vervoerbedrijven, carwashes, garages, petrochemische industrie en fabrieken.

Afbeeldingen vloeistofdichte vloeren

 

Projecten vloeistofdichte vloeren

Hengelo, nieuwbouw tankstation Avial. Aanleggen van een vloeistofdichte vloer Tasiko elementenvloer voor  tankstation.

Cijfers
Oppervlakte 400 m2

Opdrachtgever
Mokobouw Tankinstallaties BV

Lelystad-airport, aanbrengen gecertificeerd vloeistofdichte verharding. Aanleggen van een vloeistofdichte vloer elementenvloer voor  het aftanken van vliegtuigen op Lelystad-airport

Cijfers
Oppervlakte 358 m2

Opdrachtgever
Mokobouw Tankinstallaties BV

Zutphen, nieuwbouw tankstation Brandoil en realisatie wasboxen. Aanleggen van een vloeistofdichte vloer voor  tankstation en wasboxen.

Cijfers
Oppervak Tankstaion  450 m2
Oppervlak wasboxen      200 m2

Opdrachtgever
Hamer Installatietechniek bv