Stencilprint


Onderhoudsarm in vele vormen en kleuren

  • slider
  • slider
  • slider

Creteprint - STENCILPRINT

Stencilprint is een manier om een betonverharding het effect van traditionele bestrating te geven.

De voorbewerking is hetzelfde als bij folieprint, maar wordt anders afgewerkt.

De vooraf gekozen stencils worden op het betonoppervlakte aangebracht. Daarna wordt de kleurslijtlaag over het beton en de stencils gestrooid, licht ingeschuurd en afgewerkt. Nadat het beton is uitgehard, verwijderen we de stencils.

De voeg is nu als betongrijs zichtbaar en het printpatroon in afwijkende kleur. Het is ook mogelijk om het beton door en door te kleuren en de stencils aan te brengen zonder slijtlaag. Hierdoor heeft het patroon dezelfde kleur als de voeg. Na voldoende uitharding wordt de  coating aangebracht en eventueel dilitatievoegen gezaagd.

Het resultaat is een betonverharding die eruit ziet als een bestrating met ondiepe voegen. Ook hier zijn meerdere kleuren en kleurschakeringen mogelijk.

Afbeeldingen stencilprint

 

Projecten stencilprint

Harkema, vervangen talud bekleding van natuursteenkeien in een onderhoudsarme en vandalisme bestendige betonverharding met klinkerkei motief. Om vandalisme te voorkomen is de bestaande verharding vervangen door een duurzame betonverharding betonprint in de kleur grijs.

Cijfers
Oppervlakte 150 m2

Opdrachtgever
Ad Nooren

Koudum, aanleg diverse  terrassen met flagstone.Bij een vrijstaande woning  terrassen aangebracht in de kleur geel met grijze voegen in het motief flagstone.

Cijfers
Oppervlakte 85 m2

Opdrachtgever
Particulier