Renovatievloer


Renoveren van uw vloer in zeer kort tijdsbestek met onze renovatiemix

Renovatievloer

Bij het renoveren van een bestaande betonverharding is het tegenwoordig niet meer nodig de gehele vloer te vervangen door het gebruik van onze eigen ontworpen renovatiemix. Deze duurzame en milieuvriendelijke renovatie mix wordt aangebracht door middel van spuiten of sprayen en is hierdoor snel aan te brengen.

De renovatiemix kan na het grondig reinigen van de bestaande vloer, deze voorzien van een nieuwe gekleurde toplaag in elke gewenste kleur. De betonlook blijft volledig behouden. Eventuele slijtage of schade kan in één werk gang worden hersteld.

Afbeeldingen renovatievloer

 

Projecten

Assen, aansluiting  A28 - TT-baan. Aanbrengen renovatiemortel in Nederlandse driekleur op curbstones als rammelstrook van rotondes en bochtverbredingen.

Cijfers
Oppervlakte 475 m2

Opdrachtgever
Reef Infra bv

Assen, aansluiting  Haarweg - TT-baan. Aanbrengen mortel op curbstones in rotonde

Cijfers
Oppervlakte 350 m2

Opdrachtgever
Bam Infra

Assen, renoveren ven diverse betonverhardingen tbv groot asfalt onderhoud. Renoveren van bestaande creteprint betonverhardingen met renovatiemortel

Cijfers
Oppervlakte 645 m2

Opdrachtgever
Wegenbouwmaatschappij J. Heijmans bv

Langedijke, uitbereiding creteprintverharding en renovatie bestaande creteprintverharding. Aanbrengen geleurde renovatiemortel op bestaande – en nieuwe creteprint met cobblestone motief.

Cijfers
Oppervlak uitbereiding cobblestone 125 m2
Oppervalk voorzien van renovatiemortel 250 m2

Opdrachtgever
Particulier

Peize, renoveren landbouwsluis. Renoveren van bestaande betonverharding met surebroom

Cijfers
Oppervlakte 100 m2

Opdrachtgever
De Roo