Woonbeton


Woonbeton, uw interieur met een stoere uitstraling.

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Woonbeton

Een vloer kiezen in het interieur is moeilijker dan ooit. Er zijn diverse betonsoorten mogelijk voor vloeren en beton is de nieuwste en snelst opkomende trend.

Woonbeton geeft een strakke en naadloze vloer. Deze vloer geeft het interieur een stoere uitstraling! Lichtglanzend, een goede keuze in een strak interieur. In unieke woonobjecten is een vloer van leefbeton ook uitermate geschikt. Woonbeton is warm en zeer kras- en slijtvast. Er zijn diverse grijstinten, maar je kunt ook warme tinten kiezen.

De vloer bestaat uit zand, mineralen en kleurpigmenten. Woonbeton is makkelijk in onderhoud. Door een speciale nabehandeling dringen vloeibare stoffen niet in. De strakke uitstraling van woonbeton is populair bij de interieurarchitecten, het is dé trend in designinterieur en geschikt voor ieder vertrek. Een soepele overgang van binnen naar buiten is makkelijk te realiseren.

Afbeeldingen woonbeton

 

Projecten

Ameland, recreatiewoning voorzien van lichtgrijs woonbeton. Voordat de woning werd gebouwd is er in de openlucht op PS-isolatie  woonbeton gestort voorzien van vloerverwarming. Naderhand is op de betonvloer een complete woning gebouwd.

Cijfers
Oppervakte 126 m2

Opdrachtgever
Particulier
www.nous-verhuur.nl

Amersfoort, schoenenwinkel voorzien van een strakke moderne betonvloer. Over een bestaande vloer bestaande uit tegels een strakke betonvloer gestort zonder toevoeging van pigment.

Cijfers
Oppervakte 450 m2

Opdrachtgever
Re-Z ontwikkeling Assen  (Ziengs)

Austerlitz, uitbouw bestaande woning voorzien van woonbeton.  Aanbouw voorzien van woonbeton in de kleur antraciet

Cijfers
Oppervakte 45 m2

Opdrachtgever
Paticulier

Koudum, showroom en kantoor van jachtbouwer  voorzien van strakke en moderne op kleur gemaakte betonvloer. De stelconplaten van een showroom vervangen door een op PS-isolatie gestorte  gekleurde betonvloer en deze door middel van schijnvoegen voorzien van een tegelmotief. De kantoorvloeren afgewerkt in dezelfde kleur zonder motief.

Cijfers
Oppervakte 400 m2

Opdrachtgever
Waterspoor Jachtbouw

Wateren, recreatiewoning voorzien van donkergrijs woonbeton. Een houten vloer verhangen door een op PS-isolatie gestorte woonbeton voorzien van vloerverwarming.

Cijfers
Oppervakte 95 m2

Opdrachtgever
www.nous-verhuur.nl